Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Пекінська Саммер Хайленд F1 20 нас

Гарантовано високі товарні якості та врожай! Середньопізній гібрид пекінської капусти (70-75 днів), призначений для тривалого зберігання. Рослина має потужну кореневу систему, формує щільні головки ніжно-зеленого кольору, циліндричної форми, вагою 1,2-1,5 кг. Гібрид невибагливий у вирощуванні, легко адаптується до стресових умов довкілля, стійкий до хвороб. Показує чудові результати при висадженні розсади у відкритий ґрунт у липні. Гібрид стабільний та прогнозований, вдало поєднує високі товарні, смакові якості та гарантований урожай.

Страна происхожденияКорея
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Пекінська Саммер Хайленд F1 20 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фундазол 10 г : 36,00 грн

Ціна на насіння амарант Вишневий Оксамит 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Пекінська Саммер Хайленд F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.