Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Адаптор F1 20 нас

Висока адаптація до несприятливих умов вирощування та хвороб, відмінний товарний вигляд, висока врожайність, універсального використання! Високоврожайний гібрид середньопізньої капусти. Середня вага качана – 3,5-4,5 кг. Вегетаційний період – 115-120 днів. Гібрид відрізняється великою силою зростання. Характеризується підвищеною стійкістю до несприятливих умов вирощування та хвороб. Рослина не вимагає особливого догляду – виносить низький вміст азоту, стійкий до фузаріозу, не ушкоджується трипсом. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та переробки (квашення). Придатний для тривалого зберігання -  5-6 місяців. Кількість рослин на 1 сотку – 350-400 шт. Врожайність із сотні – 900-1000 кг.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Адаптор F1 20 нас : 28,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 100 г : 175,00 грн

Ціна на насіння космея Сірчаниста Червона 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Адаптор F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.