Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Цвітна Новарія F1 20 нас

Стійкість до низьких і високих температур, відмінні смакові та товарні властивості! Середньоранній гібрид (75-80 днів). Головки дуже якісні, закриті, білого кольору, вагою 1,7-2,3 кг. Рослина сильна, середнього розміру, добре переносить як низькі, і високі температури. Гібрид призначений для першого та другого обертів у відкритому грунті та плівкових теплицях.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння капуста Цвітна Новарія F1 20 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид з акарицидною дією Актоверм 35 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Китайська Махрова Чорне та Біле 0,1 г : 8,50 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Цвітна Новарія F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.