Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білоголова Агресор F1 100 нас

 Високопродуктивний, стійкий до посухи та перепадів температур, з відмінними засолочними властивостями - один із найкращих гібридів білокачанної капусти! Рекомендуємо! Відомий гібрид середньопізньої капусти. Строк дозрівання – 115-120 днів. Качани вагою – 3-5 кг. Гібрид добре переносить нестачу азотного живлення. Підходить для прямого посіву у ґрунт. Відмінно зберігається в полі після збирання. Має високі товарні та смакові якості. Відповідає всім стандартам для гібридів засолювання. Стійкий до фузаріозу, що не ушкоджується трипсом, має високу силу росту, дуже пластичний. Зберігається 5-6 місяців. Кількість рослин на 1 сотку – 300-350 шт. Врожайність із сотні – 900-1000 кг.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Білоголова Агресор F1 100 нас : 115,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гурбіцид Дикамба Форте 15 мл : 18,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Скарлет 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білоголова Агресор F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.