Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Цвітна Романеско Наталіно 0,5 г

Різновид цвітної капусти з неперевершеними смаковими якостями, містить велику кількість вімамінів та амінокислот! Екзотичний пізньостиглий (115-120 днів) сорт. Утворює привабливі голівки, що складаються з конусів ніжно-салатового кольору, масою 0,8-1,0 кг. Формує дуже потужну розетку, тому потрібна розріжена посадка. Має неперевершені смакові якості, цінується за високу кількість амінокислот та вітамінів. Використовують для приготування делікатесних блюд - супів, гарнирів, овочевих асорті, а також для заморожування та консервування.

Страна происхожденияRU
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Цвітна Романеско Наталіно 0,5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Геліотроп Морський Карлик 0,05 г : 12,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Цвітна Романеско Наталіно 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.