Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білоголова Агресор F1 20 нас

Високопродуктивний, стійкий до посухи та перепадів температур, з відмінними засолочними властивостями - один з найкращих гібридів білокачанної капусти! Рекомендуємо! Відомий гібрид середньопізньої капусти. Строк дозрівання – 115-120 днів. Качани вагою – 3-5 кг. Гібрид добре переносить нестачу азотного живлення. Підходить для прямого посіву у ґрунт. Відмінно зберігається в полі після збирання. Має високі товарні та смакові якості. Відповідає всім стандартам для гібридів засолювання. Стійкий до фузаріозу, що не ушкоджується трипсом, має високу силу росту, дуже пластичний. Зберігається 5-6 місяців. Кількість рослин на 1 сотку – 300-350 шт. Врожайність із сотні – 900-1000 кг.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Білоголова Агресор F1 20 нас : 27,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння агератум Хоустона Леда 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Коктейль мікроелементів Брексіл Мікс 15 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білоголова Агресор F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, найкращі насіння салату для вас, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.