Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Етма F1 20 нас

Рання дозрівання, дружний урожай, висока товарність! Суперранній гібрид. Період від висадки розсади до збирання врожаю – 45-50 днів. Рано формує голівки. Головка щільна, компактна, округла, дуже привабливого світло-зеленого кольору. Вага головки – 0,7-1,5 кг. Характеризується дружнім дозріванням. Найкращі результати показує під укриттям (агроволокно, плівка, теплиці). Густота посадки - 5-6 рослин на 1 кв.м у відкритому ґрунті та 7-8 рослин на 1 кв.м під укриттям.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Етма F1 20 нас : 19,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Темпо (від білокрилки та попелиць) 3 г : 51,00 грн

Ціна на насіння волошка Махровий Блакитний Діамант 1 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Етма F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, найкращі насіння салату для вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.