Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Кольрабі Віолетта 1 г

М"якуш щільний, ніжний, відмінних смакових якостей, стійкий до стрілкування, добре зберігається! Скоростиглий сорт. Стеблоплід округлий і плоско-округлий, червоно-фіолетовий, м"якуш щільний, ніжний, відмінного смаку. Використовується в домашній кулінарії для приготування різноманітних страв, гарнирів, перших та других страв. Лежкість відмінна, добре зберігається до весни, стійкий до цвітушності.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння капуста Кольрабі Віолетта 1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мобіль 3 г : 27,00 грн

Ціна на насіння фіалка Махрова Німецьке Рококо суміш 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Кольрабі Віолетта 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, якісні насіння селери та редьки, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості.