Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Мегатон F1 20 нас

Високопродуктивний та високоякісний гібрид із супервеликими головками вагою до 10 кг! Найбільш урожайний середньопізній гібрид капусти для свіжого ринку та квашення. Вегетаційний період від висадки розсади до збирання врожаю становить 102 дні. Формує великі качани із середньою вагою 8 кг (від 7 до 10 кг). Качан щільний, має чудовий товарний вигляд та відмінні смакові якості. Зберігання середнє, рекомендується отримання високоякісної продукції в осінній період. Стійкий до фузаріозу.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Мегатон F1 20 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння іпомея Скарлет Про Хара 1 г : 11,50 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Мегатон F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, ефективний садовий вар для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.