Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокачанна Цукрова Голова 0,5 г

Високий вміст цукру, неперевершені смакові якості, чудовий товарний вигляд, довготривале зберігання, відмінний для квашення! Прекрасний пізньостиглий (140-150 днів) високопродуктивний сорт. Качан дуже щільний, округлий, масою 3,5-4,5 кг, соковитий, солодкий, з тонкою текстурою. Для споживання у свіжому вигляді і квашення. Відмінно зберігається до 6-8 міс. Оптимальна температура грунту для пророщування насіння - +16-+18 градусів. У відкритий грунт розсаду висаджують у травні, врожай збирають у вересні.

Страна происхожденияRU
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокачанна Цукрова Голова 0,5 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Гібридна Фенікс 20 нас : 14,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокачанна Цукрова Голова 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, відмінна газонна трава для вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.