Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокачанна Залп F1 0,5 г

Дружнє дозрівання, стійкість до хвороб, чудовий товарний вигляд, для квашення та використання у свіжому вигляді! Середньостиглий гібрид, діаметр розетки листя 60-70 см, листя зелене з сизим нальотом і хвилястим краєм. Качан компактний, гладкий, плоско-округлий, масою до 2-3 кг, особливо гарний у свіжих салатах і швидкому квашенню. Гібрид характеризується дружнім дозріванням, стійкістю до вірусу мозаїки та фузаріозу. Використовують у свіжому вигляді та для квашення.

Сортсредний

Ціна на насіння капуста Білокачанна Залп F1 0,5 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Акція! інсектицид Прованто Отек (Протеус) 14 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння цинія Мексиканська Стародавній Мехіко 0,2 г : 4,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокачанна Залп F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.