Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння капуста Білокочанна Платон F1 20 нас

Новинка сезону - висока стійкість до стресів, хвороб, несприятливих погодних факторів, відмінні смакові якості, чудово підходить для квашення! Гібрид білокачанної капусти з періодом вегетації 85-90 днів, призначений для всесезонного вирощування. Головки плескатої форми, листя ніжної структури, хрусткі, солодкуваті на смак. Середня вага головки – 2,5-3,5 кг. Колір зелений із гарним восковим нальотом. Гібрид призначений для вирощування як у відкритому ґрунті, так і в парниках та під плівковими укриттями. Гібрид легко пристосовується до будь-яких кліматичних умов, невибагливий до агротехніки, добре переносить стреси, спричинені несприятливими погодними умовами, стійкий до хвороб та помилок при вирощуванні. Зберігається до 3 місяців. Використовують для споживання у свіжому вигляді, переробки, квашення, соління та нетривалого зберігання.

Страна происхожденияKR
Сортсредний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Платон F1 20 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Азаріна (Маурандія) Лазаюча суміш 5 нас : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Платон F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.