Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Парел 20 нас

Один із кращих надранніх сортів білокачанної капусти на світовому ринку! Високопродуктивний ультраранній гібрид білокачанної капусти - від висадки розсади до дозрівання - 50- 55 днів. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті для отримання надранньої продукції. Головка компактної, округлої форми, щільної внутрішньої структури, вагою до 1,5 кг, не розтріскується. Призначений для використання у свіжому вигляді. Довго зберігає товарний вигляд. Транспортабельний. Лідер серед ультрашвидкісних сортів на світовому ринку. Стійкий до несприятливих умов довкілля.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Парел 20 нас : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Триходермін 20 г : 33,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Суміш Океан Бажань 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Парел 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, доставимо поштою насіння тютюну курильного, купити насіння капусти всіх видів, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.