Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокачанна Слава 1305 10 г

Високі смакові якості, дружнє дозрівання, чудовий сорт для використання у свіжому вигляді у літньо-осінній період та для квашення! Середньостиглий сорт, призначений для використання у свіжому вигляді і квашення. Чудові смакові та засолювальні якості сорта зробили його одним із найбільш популярних. Качан округлий, великий масою 3,5-5 кг, внутрішня кочерига середньої довжини. Зовнішнє забарвлення блідо-зелене, на розрізі - біле. Сорт лежкий, холодостійкий, вологолюбний, з хорошою транспортабельністю.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння капуста Білокачанна Слава 1305 10 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння амарант Хвостатий Лісій Хвіст 0,3 г : 4,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокачанна Слава 1305 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.