Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Славія 1 г

Високі смакові якості, дружне дозрівання, відмінний сорт для свіжого літньо-осіннього споживання та квашення! Середньостиглий, високоврожайний сорт білокачанної капусти . Багата на вітаміни, мінерали та інші корисні речовини. Вегетаційний період від висаджування розсади до збирання врожаю – 120-130 днів. Головка капусти кругла, злегка сплюснута, світло-зеленого кольору, із щільною внутрішньою структурою та середньою вагою до 4 кг. Смакові якості високі. Дозрівання дружне. Призначена для використання у свіжому вигляді та для квашення. Ідеальний сорт для отримання продукції у пізньо-літній та осінній періоди.

 


Сортсредний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Славія 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Бітоксибацилін-БТУ 35 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Низькорослі Маленький Герой суміш 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон Антистрес для овочів та фруктів NPK+Mg (15.5.30+2) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Славія 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.