Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Кам

Щільні, великі головки, відмінні смакові якості, тривале зберігання! Пізньостиглий сорт білокачанної капусти, призначений для тривалого зберігання. Характеризується високою транспортабельністю, зберігаючи тривалий час не втрачає товарний вигляд. Смакові якості добрі. Містить велику кількість вітамінів та інших корисних речовин. Вегетаційний період від висаджування розсади до збирання врожаю – 145-160 днів. Головки округлі, дуже щільної внутрішньої структури, середньою вагою 3,5-5 кг. Призначений для вживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання.

Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Кам : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мобіль 3 г : 27,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Садова Гренадін суміш 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Кам з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, замовити насіння чагарників та дерев.