Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Аліна F1 100 нас

Дуже ранній, з високими смаковими якостями, стійкістю до стрілкування та зниженими температурами! Новий гібрид ранньої білокачанної капусти. Терміни дозрівання – 45-50 днів від висадки розсади. Гібрид стійкий до стрілкування, добре переносить низькі температури. Головки вирівняні, однорідні, із щільною внутрішньою структурою, вагою 0,8-1,5 кг. Гібрид рекомендований для отримання надранньої продукції. Характеризується відмінними смаковими якостями. Для споживання у свіжому вигляді як рання, вітамінна продукція.

Страна происхожденияKR
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Аліна F1 100 нас : 55,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння дзвіночок Карпатський Блакитний 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Аліна F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.