Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Українська Осінь 3 г

Тривале зберігання, стійкість до розтріскування та хвороб, відмінний сорт капусти для квашення! Пізньостиглий сорт білокачанної капусти, призначений для тривалого зберігання. Характеризується високою транспортабельністю, зберігаючи тривалий час не втрачає товарний вигляд. Смакові якості добрі. Містить велику кількість вітамінів та інших корисних речовин. Вегетаційний період від висаджування розсади до збирання врожаю – 150-165 днів. Головки округло-плескаті, щільної внутрішньої структури, середньою вагою 3-4,5 кг. Стійкий до розтріскування. Призначений для вживання у свіжому вигляді, квашення та тривалого зберігання (до 6 місяців). Сорт відносно стійкий до судинного та слизового бактеріозу, а також до фузаріозного в'янення.

Страна происхожденияPL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Українська Осінь 3 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння астра Арлекін Рожева 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Українська Осінь 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, купити насіння капусти всіх видів, допоможемо купити інсектициди та Києві, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.