Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Слава 1305 1 г

Один із найпопулярніших середньостиглих сортів з високими споживчими властивостями!  Середньостиглий сорт білокачанної капусти. Вегетаційний період 110 днів. Головка округло-плоска, світло-зеленого кольору, у розрізі біла або біло-жовта. Середня вага головки 4,0 – 4,5 кг. Сорт має чудові смакові якості, стійкий до розтріскування, транспортабельний. Призначений для споживання у свіжому вигляді, квашення та зберігання (до січня).

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Слава 1305 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 2 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Харц Ізольда 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Слава 1305 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.