Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Джинтама F1 20 нас

Стійкий до стресових умов та посухи, ідеальний для квашення! Середньостиглий гібрид для споживання у свіжому вигляді, переробки та середньострокового зберігання (4-5 місяців). Вегетаційний період – 90-110 днів, залежно від строків посадки. Головка велика, насичено-зеленого кольору із потужним восковим нальотом, вагою 2,5-4 кг. Гібрид характеризується відмінними смаковими якостями, стійкістю до фузаріозу та толерантністю до бактеріальних захворювань. Основні переваги гібрида: висока сила зростання, стійкість до стресових умов вирощування, у т.ч. до ґрунтової та повітряної посухи. Рекомендована густота посадки – 300-450 рослин на 1 сотку. Ідеальний гібрид для квашення.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Джинтама F1 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродита Рожева 10 нас : 14,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Джинтама F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, замовити насіння чагарників та дерев, доставимо поштою насіння тютюну курильного, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.