Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Броколі Монако F1 100 нас

Високі смакові та товарні властивості, стійкість до хвороб, висока продуктивність, відмінні якості для заморожування! Середньостиглий гібрид. Термін дозрівання 70 днів від висаджування розсади. Формує голівку вагою 1,5-2 кг. Рослина компактна з сильною кореневою системою. Гібрид характеризується стійкістю до фузаріозу. Найкраща якість серед гібридів для заморожування. Високі споживчі якості роблять дуже популярним цей гібрид. Гібрид показує стабільні врожаї за будь-яких умов вирощування. Призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та заморожування.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння капуста Броколі Монако F1 100 нас : 75,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Стар (Флінт Стар) 5 мл : 54,00 грн

Ціна на насіння льон Багаторічний 0,3 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Броколі Монако F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.