Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Червоноголова Калібос 0,5 г

Чудовий зовнішій вигляд та високі смакові якості! Перший та єдиний у світі сорт червонокачанної капусти конічної форми! Сорт середньопіздній (135-150 днів). Середня маса качана - 2-2,5 кг. Має високі смакові якості і підвіщений вміст цукрів - ідеально підходить для приготування свіжих овочевих салатів. Чудово підходить для консервації і нетривалого зберігання. Смак солодкий, консистенція ніжна, дуже соковита, містить велику кількість антоциантів - природніх антиоксидантів.

Страна происхожденияUA
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Червоноголова Калібос 0,5 г : 9,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Винограда 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гибридна Бахромчаста Триумф суміш 50 нас : 10,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Червоноголова Калібос 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, мінеральні добрива за акційною ціною, купити насіння капусти всіх видів, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.