Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Трансам F1 20 нас

Відмінне зберігання, стійкість до стресів, чудові смакові якості! Пізньостиглий гібрид універсального призначення з вегетаційним періодом 120-140 днів. Рослина потужна, вирівняна головка, соковита, середньою вагою 2-4 кг. Має щільну внутрішню структуру та коротку качан, добре транспортується, відмінно зберігається в полі (довго не розтріскується). Гібрид пластичний при вирощуванні, толерантний до фузаріозу та судинного бактеріоху, стійкий до пошкоджень трипсами. Відрізняється чудовими смаковими якостями, стійкістю до несприятливих погодних факторів та прекрасною лежкістю.

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Трансам F1 20 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від садових мурах Гром-2 10 г : 7,00 грн

Ціна на насіння цинія Мексиканська Стародавній Мехіко 0,2 г : 4,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Трансам F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, якісні насіння селери та редьки, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.