Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Чаклун 20 г

Тривалий період плодоношення, стійкість до хвороб та шкідників, відмінний смак! Сорт середньоранній, високоврожайний, кущової форми, з тривалим періодом плодоношення . Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 45 днів. Плоди циліндричної форми, довгасті, завдовжки 15-20 см, при переростанні не змінюють форми, світло-зеленого, майже білого кольору. Рослина не уражається шкідниками та хворобами, тому не потребує хімічного захисту. Використовують молоді плоди, коли м'якоть ніжна та соковита. Використовують для приготування овочевих страв, для консервування та соління.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння кабачок Чаклун 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл : 22,00 грн

Ціна на насіння календула Махрова 0,5 г : 7,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Чаклун 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, замовити насіння чагарників та дерев, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.