Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Цукіні Атена Полька F1 5 нас

Чудовий суперврожайний холодостійкий партенокарпічний гібрид! Дає гарантований урожай навіть при несприятливих погодніх умовах. Кущові рослини утворюють безліч красивих плодів золотисто-оранжевого забарвлення із зеленою зірочкою на вершині. М"якуш кремовий, товстий, ніжний, соковитий, солодкуватий. Молоді плоди до 20 см дуже смачні. Гібрид стійкий до несправжньої борошистої роси. Плодоносить все літо, до самих заморозків. Використовують у домашній кулінарії для приготування гарнірів, супів, двугих страв та десертів.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Цукіні Атена Полька F1 5 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Анагалліс Крупноквітковий 0,1 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Калію (Калій сірчанокислий) 0,5 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Цукіні Атена Полька F1 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити протруйники у Києві, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, допоможемо купити інсектициди та Києві.