Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Р-133 2 г

Ранній, соковитий, смачний, дуже солодкий! Сорт скоростиглий, врожайний, транспортабельний. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю 70-75 днів. Плоди гарного товарного вигляду, округло-овальні і овальні, великі, жовто-помаранчового кольору з сіткою, вагою 1,5-2 кг. М"якуш товстий, білий, соковитий, солодкий з приємним динним ароматом. Смакові якості чудові. Сорт має хороші товарні якості та транспортабельність. Призначений для використання у свіжому вигляді та переробки.

Сортранний

Ціна на насіння диня Р-133 2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на комбінований інсекто-фунгіцидний протруйник Селест Топ 20 мл : 90,00 грн

Ціна на насіння іпомея Триколірна суміш 1 г : 5,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Р-133 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, якісні насіння селери та редьки, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.