Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Галанет F1 8 нас

Новинка сезону - дуже врожайний, солодкий та ароматний, невибагливий до умов вирощування! Новий, високоврожайний середньоранній гібрид дині типу Галію. Плоди округлої форми, жовтого кольору з добре вираженою сіткою, 15-18 см у діаметрі, середньою вагою 1 кг. м'якуш дуже солодкий і ароматний (13,5 brix), блідо-зеленого кольору. Насіннєва камера маленька. Переваги гібрида: невибагливість до умов вирощування, висока продуктивність та відмінна легкість.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння диня Галанет F1 8 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн

Ціна на насіння цинерарія Приморський Срібний Пил 0,1 г : 8,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Галанет F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, доставимо поштою насіння тютюну курильного, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.