Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Кар"єра F1 10 нас

Новинка сезону - соковитий, солодкий, ароматний, відмінно адаптований до несприятливих умов вирощування! Урожайний середньоранній гібрид із високим виходом товарної продукції. Формує привабливі жовто-жовтогарячі плоди з щільною сіткою, вагою 3-4 кг. Гібрид характеризується відмінною транспортабельністю та лежкістю. м'якуш щільний, соковитий, привабливого помаранчевого кольору, з відмінними смаковими якостями та приємним ароматом. Рослина сильна, з добре розвиненим листовим покривом. Гібрид відрізняється невибагливістю та чудово адаптований до різних умов вирощування. /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння диня Кар"єра F1 10 нас : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер Біла 0,3 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Кар"єра F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, відмінна газонна трава для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.