Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Медова 10 г

Яскраво-помаранчовий м"якуш з насиченим медовим ароматом та солодким смаком! Популярний європейський середньоранній (65-70 днів) сорт. Плоди подовжено-овальної форми з помаранчевою або зеленуватою шкіркою. М"якуш яскраво-помаранчовий, з насиченим медовим ароматом, соковитий, солодкий, смачний, містить вітаміни С, А, калій та марганець. Сорт стійкий до борошистої роси та антракнозу. Використовують у свіжому вигляді в якості десерту, а також для приготування овочевих салатів, соків та пюре.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння диня Медова 10 г : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 6 мл : 35,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Бордюр суміш 0,5 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Медова 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.