Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння диня Канталупа (Тайська диня) 10 нас

Чудові смакові якості та неперевершений аромат цієї дині нікого не залишать байдужим! Середньостиглий сорт для відкритого грунту та плівкових теплиць. Сорт теплолюбний. Плоди середнього розміру вагою 1-1,5 кг, круглої форми. Поверхня кремово-біла з тонкими темно-зеленими борозенками, м'якоть яскраво-жовтогаряча, ніжна, дуже соковита і солодка, з приємним ароматом. Сорт урожайний відносно стійкий до хвороб.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння диня Канталупа (Тайська диня) 10 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Ридоміл Голд R 50 г : 59,00 грн

Ціна на насіння декоративна суміш Злаків 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - F для троянд NPK (18.6.19) + Mg (3) + мікроелементи 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння диня Канталупа (Тайська диня) 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.