Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цикорій салатний Листовий Міланський 1 г

Унікальна за вмістом мінеральних речовин і вітамінів рослина! Насіння висівають у відкритий грунт у травні-червні після обігу загрози заморозків. Рослина утворює видовжені, з ребром качани, які збирають наприкінці вересня – на початку жовтня. У їжу використовують качанчики – листові відростки, які покришені у світло-зелений колір. Цикорій – це унікальна культура, яка містить велику кількість мінеральних речовин та вітамінів, у тому числі кальцій, фосфор, залізо, магній та комплекс вітамінів – А, групи В, С та Е, які мають позитивний вплив на утворення еритроцитів. Смак пікантний, з невеликою гіркуватістю. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів та овочевих закусок.

Страна происхожденияPL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння цикорій салатний Листовий Міланський 1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тирана 50 мл : 135,00 грн

Ціна на насіння горошок Запашний Морський Прапор 1 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цикорій салатний Листовий Міланський 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.