Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бруква Кормова 20 г

Цінова кормова культура! Середньоранній, високоврожайний сорт брюкви з тривалим періодом зберігання. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 110-120 днів. Коренеплід округлої чи овальної форми, бежево-коричневого кольору. м'якуш ніжний, солодкий, кремово-жовтий, насичений вітамінами С, В1 і В2. Цінна продовольча та кормова культура. На корм використовують як листя, так і коренеплоди. Насіння висівають відразу після збирання ярих зернових культур. Віддає перевагу родючим вологим грунтам, не переносить посухи. Коренеплоди витримують заморозки до – 6 градусів. Збір коренеплодів проводять у листопаді.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння бруква Кормова 20 г : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 30 г : 30,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик Оранж 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бруква Кормова 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.