Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові Сочевиця 5 г

Утримує цілий комплекс корисних речовин, стимулює обмін речовин та сприяє підвищенню імунітету! Однорічна трав'яниста рослина висотою 15-75 см. Листя складне, парноперисте, з 2-8 парами, закінчується вусиками, насіння коричневого кольору. Вегетаційний період 75-115 днів. Рослина самозапильна. Найкращий грунт для вирощування – чорноземи. Сочевицю вживають у їжу, а також використовують як промислову та кормову культуру. Сочевиця - одна з найдавніших культурних рослин на землі. Вона містить велику кількість рослинного білка, який легко засвоюється організмом, а також цілий комплекс мікроелементів та вітамінів. У зернах сочевиці міститься більше, ніж в інших продуктах, фолієвої кислоти, яка стимулює обмін речовин та сприяє підвищенню імунітету. З сочевиці готують каші, супи, які, крім корисних властивостей, мають зігріваючий ефект і особливо корисні в холодну пору року.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння бобові Сочевиця 5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимедведка Мікрогранули 120 г : 12,00 грн

Ціна на насіння настурція Велика Індійський Вождь 2 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові Сочевиця 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, якісні насіння селери та редьки, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.