Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові вігна Метро Ред 10 нас

Відмінний смак, поживна цінність та висока врожайність! Надзвичайно врожайна та декоративна ошатна однорічна рослина, з витким стеблом, довжиною 2-3 метра, з тонкими численними каскадами плодів, що досягають в довжину 60-80 см, які прикрасять будь-яку альтанку, балкон, терасу або паркан. По вмісту білків має переваги над рибою та наближається до м"яса. Боби темно-зеленого кольору, дуже довгі та тонкі. Насіння маленьке, овально-видовженої форми, рожевого кольору, достигає на 70 день. Використовують так само, як і спаржеву квасолю - тушкують, смажать, консервують та заморожують. Безперервно плодоносить з липня по жовтень. Незвично довгі боби товщиною до 2 см, соковиті, без пергаментного шару, звисають суцільною стіною. З куща можна зібрати до 3 кг бобів. Сорт стійкий до вірусних та грибкових хвороб.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння бобові вігна Метро Ред 10 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Тівітус в.г. 2,5 г : 18,50 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Шоколад 1 г : 10,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові вігна Метро Ред 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.