Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові вігна Макаретті 10 нас

Корисна, врожайна, смачна! Однорічна, дуже врожайна культура, з витким стеблом, довжиною до 2,5 м. Боби зеленого кольору, надзвичайно довгі -35-40 см, можуть досягати до 1 м, товщиною до 1 см, соковиті і ніжні, звисають з рослини суцільною стіною.З одного куща можна зібрати до 3 кг бобов. Смакові якості відмінні. Використовуют у відвареному, смаженому, консервованому та замороженому вигляді. Рослина посухостійка, росте у відкритому грунті до осінніх заморозків, протягом сезону безперервно нарощуючи зелену масу і утворюючи все нові і нові плоди з дрібним насінням чорного кольору. Вирощують на сонячному місці, з підв"язуванням до опори. Врожай збирають через 8-10 днів з моменту утворення зав"язі. Часте збирання бобів стимулює утворення нових.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння бобові вігна Макаретті 10 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Акція! інсектицид Прованто Отек (Протеус) 14 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Дюшес (Duchesse) суміш 0,5 г : 7,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові вігна Макаретті 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити протруйники у Києві, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.