Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові квасоля спаржева витка Блаухільде 10 г

Маслянистий, смачний, високопродуктивний, з великм вмістом білків та вітамінів! Суперврожайний сорт виткої спаржевої квасолі. Потужні ліановидні стебла прикрашені великими листками, яскраво-бузковими метеликовими квітками і довгими блискучими 15-20 см темно-фіолетовими стручками. Боби у вареному вигляді ніжні, з маслянистою структурою, дуже смачні, після кулінарної обробки здобувають зелений колір. Сорт містить велику кількість білків та вітамінів. Використовують в кулінарії у вареному, смаженому та тушкованому вигляді, а також для заморожування та консервування. Незамінна у вертикальному озелененні балконів, терас та альтанок.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння бобові квасоля спаржева витка Блаухільде 10 г : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 100 мл : 137,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Красуня Тянь-Шаня 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові квасоля спаржева витка Блаухільде 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, допоможемо купити інсектициди та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.