Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння бобові горох овочевий Телефон 20 г

Тривале та рясне плодоношення, відмінні смакові якості! Пізньостиглий, високоврожайний сорт гороху висотою до 1 м з тривалим періодом збору врожаю. Вегетаційний період від сходів до початку збору врожаю 100-110 днів. Стручки довжиною 10-11 см заповнені 6-8 великими, яскраво-зеленими, дуже смачними насінинами. Посів проводять ранньою весною, до середини квітня. Сорт цінується за високу врожайність, відмінні смакові та товарні якості. Використовують у свіжому вигляді, а також для консервування та заморожування.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння бобові горох овочевий Телефон 20 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Шкільний Букет суміш 1 г : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для томатів та інших пасльонових культур NPK (10.8.42) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох овочевий Телефон 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.