Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові вигна Людмила 10 г

Врожайна, смачна, поживна, дуже корисна! Однорічна кущова рослина, висотою до 70 см, не потребує опори. Вегетаційний період від сходів до першого збирання лопатки 90-95 днів. Стручки тонкі, довжиною 25-30 см, діаметром 1 см, зеленого кольору, без волокна, смачніші та солодші, ніж спаржева квасоля. Боби жовто-бежевого кольору. Стручки прибирають незелі, оскільки в цій фазі вони найбільш соковиті. Збирання бобів на лопатку починають через 8-10 днів після утворення зав'язей. Часті збори молодих лопаток стимулюють утворення нових. Чай, заварений із сухих лопаток, корисний при цукровому діабеті, при хворобах печінки, нирок, серця, підшлункової залози, недокрів'ї. Насіння висівають навесні, після обігу загрози нічних заморозків. Використовують у домашній кулінарії у вареному, смаженому та консервованому вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння бобові вигна Людмила 10 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Прованто (Конфідор) Максі 1 г : 17,00 грн

Ціна на насіння космея Махрова Сенсація суміш 0,2 г : 6,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові вигна Людмила 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, купити насіння суниці та гарбуза, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, замовити насіння чагарників та дерев, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.