Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Овочеве Диво 20 г

Високоврожайний, з високим вмістом білка, вітамінів та мікроелементів, ранній, універсального використання! Середньостиглий, високоврожайний сорт.  Вегетаційний період від сходів до початку збирання врожаю – 77-80 днів. Висота рослини становить 50-70 см, боби світло-зеленого кольору, злегка вигнуті, з тупою верхівкою, завдовжки 7-8 см, без волокон, з 6-8 горошинами. Характеризується високим вмістом цукру, білка, мікроелементів та вітамінів. Смакові якості добрі. Стійкий до висипання насіння за повного дозрівання бобів. Рекомендується для використання у свіжому вигляді,  у домашній кулінарії, для консервування та заморожування.

Страна происхожденияF
Сортсредний

Ціна на насіння бобові горох Овочеве Диво 20 г : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Король Артур 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Овочеве Диво 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна купити протруйники у Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.