Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Кельведонське Диво 100 г

Високий вміст цукру та відмінні товарні якості! Ранньостиглий (46-53 дні від сходів до технічної стиглості) сорт лущильного гороху. Стебло завдовжки 50-70 см. Боби рівні, завдовжки 8 см, з 7-8 насінням. У їжу використовують насіння у стадії молочної стиглості. Горох висівають напровесні на сонячних ділянках з добре обробленим грунтом. Глибина загортання насіння 4-6 см. Рослини потребують опори. Сорт цінується за високий вміст цукру в зеленому горошку та відмінні товарні якості. Для вживання у свіжому вигляді та заморожування. Врожайність 0,8-1,2 кг/м2.

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох Кельведонське Диво 100 г : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Актара 25 WG в. 1,4 г : 15,00 грн

Ціна на насіння айстра Аполлонія Даймонд 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Кельведонське Диво 100 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.