Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння баклажан Аретуза F1 10 нас

Ранній, високоврожайний, стійкий до стресів, відмінно зав"язує плоди та не скидає зав"язі, має чудові товарні та смакові якості! Ранньостиглий гібрид баклажану для вирощування у закритому та відкритому грунті. Вегетаційний період 65-70 днів. Рослина міцна, добре сбалансована, з міцною кореневою системою, заввишки до 0,9 м, короткими міжвузліями, завдяки чого досягається висока врожайність. Плоди овальної форми, гладенькі, блискучі, вирівняні, білосніжні, довжиною 16-18 см, вагою 300-400 г. М"якуш щільний, ніжний, з чудовим смаком. Плоди характеризуються тривалим періодом зберігання у полі та здібністю зберігати смакові якості на протязі тривалого часу після зрізання. Гібрид відмінно зав"язує плоди у стресових умовах вирощування. Завдяки чудовому смаку та привабливому зовнішньому вигляду підходить як для домашньої кулінарії, так і для реалізації свіжої продукції. Рекомендована густота посадки - 300-350 рослин на 1 сотку /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння баклажан Аретуза F1 10 нас : 41,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння Лаватера Срібна Чаша 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан Аретуза F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.