Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння баклажан Чорний Красень 0,3 г

Чудово зав"язує плоди за несприятливих погодних умовах! Ранньостиглий, високоврожайний сорт. Рослина компактна, заввишки до 60 см. Плоди округло-овальні, довжиною 13-15 см та 11-12 см діаметром, темно-фіолетового кольору, поверхня гладенька, блискуча. М"якуш щільний, світло-зелений, без гіркоти. Вага плодів 200-250 г. Сорт цінується за добре зав"язування плодів навіть за несприятливих погодних умов, відносну стійкість до хвороб та чудові смакові якості. Призначений для вирощування у відкритому та закритому грунті. Універсального призначення.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння баклажан Чорний Красень 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Томатів 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Грандіфлора Крупноквіткова Гібридна Небесно-Синя (серія Лімбо) 10 нас : 15,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сірка гранульована S 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан Чорний Красень 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння суниці та гарбуза, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.