Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавун Клондайк 10 г

Високий врожай, відмінний смак! Високоврожайний сорт середнього терміну дозрівання (85-90 днів). Рослини міцні, помірно плетисті. Формує великі плоди округло-циліндричні форми, вагою 10-12 кг. Шкірка тонка, але дуже міцна, світло-зеленого кольору, з темно-зеленими смугами уздовж плоду. М"якуш інтенсивно-червоного кольору, щільний, цукристий, дуже солодкий, з чудовим ароматом. Товарні якості, транспортабельність та лежкість плодів відмінні.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння кавун Клондайк 10 г : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Томатів 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння волошки Чаруюча Суміш 0,1 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - Старт для розсади + біологічний стимулятор кореневої системи NPK (11.40.11) з мікроелементами 25 г : 16,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавун Клондайк 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.