Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавун Чарльстон Грей 3 г

Великі плоди овальної форми с високими вкусовими якостями, з високою транспортабельністю та лежкістю! Плоди великі (14-18 кг), видовжено — циліндричні, з сірою шкіркою. Термін дозрівання 80-85 днів. М 'якуш інтенсивно-рожевий, привабливої структури, з високими смаковими властивостями. Високий вміст цукрів. Завдяки світлому забарвленню плоди довше залишаються прохолодними навіть у дуже жаркий день. Висока транспортабельність та лежкість (декілька місяців). Стійкий до фузаріозу рас 1,2

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння кавун Чарльстон Грей 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл : 70,00 грн

Ціна на насіння Каліфорнійська ешольція Червоний Шифон 0,3 г : 7,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавун Чарльстон Грей 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння суниці та гарбуза, ефективний садовий вар для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити протруйники у Києві, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.