Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння арбуз Каховський 3 г

Червоний, соковитий та ароматний м"якуш, ранньостиглість та посухостійкість! Високоврожайний ранньостиглий (67-70 днів) посухостійкий сорт. Рослини потужні, плоди кулясті, шкірка товщиною 9-12 мм, зелена з темно-зеленими смугами. Маса плоду 5-7 кг. М"якуш червоного кольору, зернистий, соковитий, солодкий, ароматний. Дегустаційна оцінка - 4,8-5 балів. Транспортабельність та лежкість відмінні.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння арбуз Каховський 3 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Винограда 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Синя Зірка 20 нас : 15,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння арбуз Каховський 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, якісні насіння селери та редьки, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.