Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння еустома Гібридна Відлуння Біла 5 нас

Надзвичайно красива, розкішна серія еустоми з великими, махровими квітками! Розкішна і дуже ніжна однорічна рослина із сімейства Горечавкові. Стебла висотою до 70 см, сильні, міцні, здатні витримати великі, щільні, махрові квіти. Вишукані відтінки та 100% махровість зробила цю серію фаворитом на ринку зрізувальних лізіантусів. Досить великі (5-6 см) білі квітки, у пору цвітіння схожі на напіввідкриті бутони троянди, з атласними, спіралеподібно розташованими пелюстками. Віддає перевагу сонячним місцям, окультуреному грунту, регулярним поливам і обприскуванням. Для отримання квітучих рослин у липні — серпні посіви виробляють наприкінці лютого — на початку березня. Насіння дрібне, його не присипають, залишаючи на поверхні субстрату, зволожують з розпилювача і накривають склом. Сходи з'являються через 10-15 днів за температури +20-21оС. Необхідне світло. Сіянці пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків в окремі горщики. У ґрунт висаджують, коли мине загроза заморозків. Використовують для прикраси клумб, рабаток, бордюрів та зрізання /Гавриш/

Страна происхожденияЯпония

Ціна на насіння еустома Гібридна Відлуння Біла 5 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння редис Ровер F1 3 г : 34,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння еустома Гібридна Відлуння Біла 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння суниці та гарбуза, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, якісні насіння селери та редьки, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.