Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння еустома Гібридна Крупноквіткова Флорида Сільвер 5 нас

Це надзвичайно ніжна і красива рослина нікого не залишить байдужим! Серія Флорида - розкішна низькоросла серія еустоми, призначена для вирощування як горщикової культури, а також у відкритому ґрунті. Рослини міцні, компактні, утворюють кущ заввишки 20-25 см. Квітки великі, дзвінкі, діаметром до 10 см, махрові або прості, білого кольору з темною серединкою. Цвітіння рясне та тривале. Після першої хвилі цвітіння рослину обрізають, залишаючи одну розетку листя і невдовзі з'являються нові квітконоси. На одній рослині утворюється велика кількість бутонів. Рослина стійка до посухи та хвороб. У садовому дизайні вирощують як однорічник, в теплицях, що опалюються, протягом усього року отримують чудову зрізку. Відмінно стоїть у вазі після зрізування.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння еустома Гібридна Крупноквіткова Флорида Сільвер 5 нас : 38,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Даліда 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння еустома Гібридна Крупноквіткова Флорида Сільвер 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..