Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння вербена Крупноквіткова Рожева 0,1 г

Тонкий, ніжний аромат, яскраві, пишні суцвіття! Однорічна трав'яниста рослина висотою 30 см. Суцвіття зонтикоподібні, щільні, 5-6 см у діаметрі. Квіти великі, до 2,5 см у діаметрі, яскраво-рожевого кольору, гвоздикоподібної форми з пирятним ароматом. Широко використовують для клумб, рабаток, квітників та бордюрів. Насіння на розсаду висівають наприкінці лютого. Сходи з'являються через 10-20 днів. У відкритий ґрунт розсаду висаджують наприкінці травня. Рослина світлолюбна і досить холодостійка. Віддає перевагу відкритим сонячним місцям. Для продовження цвітіння зів'ялі суцвіття видаляють. Полив помірний, не переносить перезволоження.

В 1 грамі міститься 400 насінин

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння вербена Крупноквіткова Рожева 0,1 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння редис Малага 1 г : 5,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння вербена Крупноквіткова Рожева 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.