Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння квіткова суміш Застигла Музика суміш 0,5 г

Ідеальна суміш найпопулярніших і невибагливих сухоцвітів для зимових букетів! Світлолюбні, посухостійкі декоративні рослини (геліхризум, аммобіум, гомфрена, статица та ін), що не втрачають свого яскравого забарвлення під час сушіння. Використовується для оформлення міксбордерів, кам'янистих садів. Чудовий помаранчевий матеріал. Суцвіття зберігаю забарвлення понад рік.

Сортсредний

Ціна на насіння квіткова суміш Застигла Музика суміш 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Банан Червоний 0,15 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для хвойних рослин (NPK 16.12.22)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння квіткова суміш Застигла Музика суміш 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна купити протруйники у Києві, ефективний садовий вар для вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.