Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння сальвія Блискуча Біколор 0,2 г

Чудова рослина для створення килимових композицій! Однорічна рослина, висотою 25-30 см. Втечі потужні, чотиригранні, світло-зеленого кольору. Кущики пірамідальної форми, компактні, густооблистяні. Квітки подовжено-витягнутої форми, великі, розміщуються по 2-6 шт., Зібрані в кистеподібні суцвіття довжиною 15-25 см, двокольорові, білі з червоним. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Рослина світло-і теплолюбна. Добре переносить пересадку. Використовується на клумбах, рабатках, садових вазах, контейнерах. Прекрасно поєднується з цинерарією, лобулярією, лев'ячою зівою та лобелією.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння сальвія Блискуча Біколор 0,2 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння огірок Роднічок Екстра F1 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива водорозчинне добриво Мікроплант Залізо (Fe 13 %) 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння сальвія Блискуча Біколор 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.